Super League: Η μάχη της… Τριπολιτσάς για τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Τόσο οι Αρκάδες, όσο κι οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία το τρίποντο

Must Read

Κομβικής σημασίας μάχη στην Τρίπολη για Αστέρα και ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες υποδέχονται σήμερα τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League και θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να μπουν δυναμικό στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη.

Φυσικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει πάση θυσία το τρίποντο, προκειμένου να εδραιωθούν στη 2η θέση και να επωφεληθεί από το αποτέλεσμα του αθηναϊκού ντέρμπι ΠΑΟΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 46 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Άρης και ΑΕΚ με 44 β., ο Παναθηναϊκός με 41 β. και ο Αστέρας Τρίπολης με 38 β.

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίχως το παραμικρό περιθώριο στραβοπατήματος. Σε ό,τι αφορά τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα εκτός έδρας τον Βόλο και θέλει να επανέλθει στις νίκες, για να διατηρήσει ή να αυξήσει το +12 από τον ΠΑΟΚ.

Η Super League 2 καραδοκεί

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναιτωλικό. Οι «βυσσινί» παραμένουν στον βυθό της βαθμολογίας και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να μειώσουν τη διαφορά από τους προτελευταίους Αγρινιώτες (έχουν… μαξιλαράκι επτά βαθμών). Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν με το… ενάμισι πόδι στη Super League 2.

Επίσης, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ και Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα.

Super League – 24η αγωνιστική:
Σάββατο
17.15 Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ
19.30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Κυριακή
15.00 Άρης – Ατρόμητος
17.15 ΑΕΛ – Παναιτωλικός
17.15 Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα
19.30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Δευτέρα
19.30 Βόλος – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This