Europa League: Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό, 3-1 από την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης»! (video)

Ο Ελ Αραμπί (το) έβαζε, αλλά ο Σα (τα) έτρωγε!

Must Read

Με τον Σα σε κακή βραδιά να φέρει ευθύνη για τα 2 από τα 3 γκολ που δέχτηκε, ο Ολυμπιακός έχασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-1 από την Άρσεναλ και πλέον θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, ελπίζοντας σε ένα (ποδοσφαιρικό) θαύμα!

Ο Ελ Αραμπί, όπως και πέρυσι, βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στους Άγγλους, οι οποίοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, χάρη στα παιδαριώδη λάθη της άμυνας της Άρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, φωνάζουν για επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ στον Εμβιλά, στη φάση του 2ου γκολ των «κανονιέρηδων».

Τα γκολ: 58′ Ελ Αραμπί / 34′ Έντεγκαρντ, 79′ Γκάμπριελ, 85′ Ελνένι

Ολυμπιακός: Σα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ (46′ Χολέμπας), Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (86′ Ανδρούτσος), Μπρούμα (59′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (46′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77′ Χασάν)

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν, Λουίζ, Γκαμπριέλ, Τίρνι, Γουίλιαν (82′ Ελνένι), Παρτέι (55′ Θεμπάγιος), Τσάκα, Έντεγκαρντ (82′ Σμιθ-Ρόου), Ομπαμεγιάνγκ, Σακά (82′ Πεπέ)

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/7xGiPgJxibg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This