Europa League: Τήρησε την «παράδοση» ο Ολυμπιακός, αλλά αποκλείστηκε (video)

Νίκησε για δεύτερη σερί σεζόν τους Λονδρέζους στο «σπίτι» τους, 1-0 αυτή τη φορά

Must Read

Με τον δικό του… κανονιέρη, Ελ Αραμπί, να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη σερί σεζόν την Άρσεναλ στο «Emirates» και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.   

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα, κέρδισαν με 1-0, αλλά «πλήρωσαν» την εντός έδρας ήττα τους με 3-1, πριν από επτά βράδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα να σταματήσουν και φέτος στους «16» του Europa League.

Ο Ελ Αραμπί στο 51’ βρήκε ξανά δίκτυα για τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στους «κανονιέρηδες», με τον Ολυμπιακό να μένει με δέκα παίκτες στο 82’, μετά από αποβολή του Μπα με δύο κίτρινες στην ίδια φάση, σε ένα παιχνίδι, πάντως, όπου θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ.

Οι Λονδρέζοι, ωστόσο, κατάφεραν, παρά την ήττα, να κάνουν έξυπνη διαχείριση στην αναμέτρηση, έφτασαν κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις και πήραν, τελικά, το ζητούμενο, που ήταν η πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Λένο, Μπεγερίν (82’ Τσέιμπερς), Νταβίντ Λουίζ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Θεμπάγιος (57’ Έντενγκααρντ), Ελνένι (57’ Τόμας Παρτέι), Τζάκα, Πέπε, Σμιθ Ρόου (81’ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος (62’ Μπρούμα), Ρέαμπτσιουκ (84’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (84’ Λαλά), Μασούρας (62’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

https://youtu.be/WXyNsZ_O3bA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This