Προκριματικά Μουντιάλ: Τραγική η εικόνα της Εθνικής μας, έμεινε στο 1-1 με τη Γεωργία

Πήγε στράφι το Χ που είχαμε πάρει στην Ισπανία...

Must Read

Μετά το αποτέλεσμα-έκπληξη της 1ης αγωνιστικής των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Κατάρ 2022) στην Ισπανία (1-1), η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να «εξαργυρώσει» το βαθμό με νίκη και έμεινε σε ακόμα 1-1, αυτή τη φορά με τη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Έλληνες παίκτες δεν θύμιζαν σε τίποτα ομάδα και είναι τυχεροί που πήραν και την ισοπαλία με τόσο απογοητευτική εμφάνιση. Έτσι έχουμε δύο βαθμούς σε δύο ματς στον όμιλο.

Στο 76′ και μετά από σέντρα του Λημνιού, ο Κακαμπάτζε στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας το προβάδισμα στην Ελλάδα, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Όμως, αντί αυτό το γκολ να αλλάξει τα δεδομένα, δεν άλλαξε τίποτα.

Στο 78‘ ο εξαιρετικός Κβαρατσκέλια πέρασε… αέρας τον Μαυρία και με σουτ στην κλειστή γωνία του Βλαχοδήμου ισοφάρισε σε 1-1 που έμεινε ως το τέλος, καθώς στο 86′ ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Κανκάβα.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42΄ Μαυρίας), Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (87΄ Σιώπης), Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας (71΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Γιακουμάκης), Τζόλης (46΄ Λημνιός).

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσχια, Τζιορμπελίτζε, Αμπουρτζάνια (74΄ Γκβίλια), Κανκάβα, Λομπζανίτζε (84΄ Τζιγκαούρι), Κιτεϊχσβίλι (84΄ Κβεκβεσκίρι), Κβαρατσκέλια, Ζιβζιβάτζε (63΄ Κβιλιτάια).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This