Η ευκαιρία της Λέστερ και η μάχη για την Ευρώπη στην Ιταλία

Must Read

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες της Serie A και της Premier League στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Στην Premier League και τη Serie A στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον. Η Λέστερ βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Premier League. Υποδέχεται στις 22:00, την Κρίσταλ Πάλας κι έχει την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει από τις ομάδες που την κυνηγάνε στη βαθμολογία.

Στην Ιταλία γίνεται μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Και τα 2 σημερινά παιχνίδια, Τορίνο-Νάπολι (19:30) και Λάτσιο-Μίλαν (21:45), έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Νάπολι και η Μίλαν θέλουν να τερματίσουν στην τετράδα του Champions League. Η Λάτσιο έχει μείνει πιο πίσω στη βαθμολογία και κάνει προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Τορίνο παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η προσφορά για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Offer Zone του Pamestoixima.gr περιλαμβάνει τα 3 σημερινά παιχνίδια της Serie A και της Premier League.

Οι αγώνες Τορίνο-Νάπολι, Λάτσιο-Μίλαν και Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Για όλα τα παιχνίδια θα βρείτε στο Pamestoixima.gr πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Συνεχίζονται και οι προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις για τριάδες και πολλαπλά σκορ.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-3 για τον αγώνα Λάτσιο-Μίλαν.

Η τριάδα έχει αγώνες από την Premier League και τη Serie A. Περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας, το Goal στον αγώνα Τορίνο-Νάπολι και τα Over 10,5 κόρνερ στο ματς Λάτσιο-Μίλαν.

Cross Sports με αγώνες της Serie A και του ΝΒΑ

Προσφέρονται και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά κόρνερ στον αγώνα της Serie A Νάπολι-Λάτσιο ή οι συνολικές ασίστ του Νίκολας Γιόκιτς στο παιχνίδι του ΝΒΑ Ντένβερ Νάγκετς-Μέμφις Γκρίζλις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This