Champions League: Στην Τσέλσι το πλεονέκτημα μετά το 1-1 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (video)

Οι «μπλε» προηγήθηκαν μόλις στο 14', για να ισοφαρίσουν οι «μερένγκες» 15 λεπτά αργότερα

Must Read

Tον πρώτο λόγο έχει, πλέον, η Τσέλσι για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης μετά από εννέα χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2012, όταν και είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Την προσεχή Τετάρτη (5/05), στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου, η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα επιδιώξει να «υπερασπιστεί» το προβάδισμα που απέκτησε, για να βρεθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Οι «μερένγκες», που σαφώς και διατηρούν ελπίδες για να ξεπεράσουν την εις βάρος τους κατάσταση, παρέμειναν αήττητοι για 18ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, σε οκτώ βράδια από σήμερα θα χρειαστούν νίκη στο Λονδίνο, η τουλάχιστον, ισοπαλία με πάνω από ένα γκολ, για να προκριθούν στον τελικό.

Μπορεί η προϊστορία να μην είναι με το μέρος της Τσέλσι και να μετρά μόλις δύο προκρίσεις σε συνολικά επτά συμμετοχές της σε ημιτελικούς Champions League, όμως, το γκολ του Πούλισικ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ίσως και να αποδειχθεί «χρυσό» για τη ρεβάνς της 5ης Μαΐου. Ο Καρίμ Μπενζεμά με το 28ο εφετινό του γκολ με την φανέλα της Ρεάλ, έφερε το ματς στα ίσια στο 29′, ενώ, 7 λεπτά νωρίτερα, ο Γάλλος στράικερ είχε και σουτ στο δοκάρι.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι εκτός έδρας νίκες

Ήταν η 3η ισοπαλία για το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν στα τέσσερα τελευταία ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τα ματς με Χετάφε και Μπέτις στη La Liga, ενώ οι Λονδρέζοι στην πρώτη τους παρουσία στα ημιτελικά του θεσμού μετά από 7 χρόνια απέδειξαν ότι οι εκτός έδρας νίκες τους επί των Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο στις φάσεις των «16» και των «8» μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Τσέλσι (Αγγλία): 1-1 (29′ Μπενζεμά – 14′ Πούλισικ)

  • Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

https://youtu.be/kIW_gja6nFA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This