Παρασκευή 25/6/2021

Ατύχημα-σοκ για τον πολυπρωταθλητή του MotoGP Μαρκ Μάρκεθ! (video)

Και όμως, κατάφερε και σηκώθηκε μόνος του!

Μια πραγματικά απίστευτη εικόνα είδαμε στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία, όπου ο εξάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP Μαρκ Μάρκεθ, κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, έπεσε με τη μοτοσικλέτα του με τρομερή ταχύτητα πάνω στα προστατευτικά της πίστας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που για ελάχιστα δευτερόλεπτα κόπηκε η ανάσα όλων για το τι μπορεί να έχει συμβεί στον Ισπανό αναβάτη! Όμως εκείνος κατάφερε και σηκώθηκε μόνος του, σε μια εικόνα πραγματικά εντυπωσιακή.

«Η κατάσταση του Μαρκ είναι καλή, υπάρχουν μόνο μώλωπες στον ώμο και στον αυχένα. Κάναμε μερικούς νευρολογικούς ελέγχους και η ακτινογραφία που έκανε δεν δείχνει καμία ζημιά. Ο βραχίονας είναι τέλειος, κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά ο γιατρός της πίστας που εξέτασε τον Μάρκεθ στο ιατρικό κέντρο των εγκαταστάσεων.

Θα πάει παρόλα αυτά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, για να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα άλλου τραυματισμού. «Ο Μαρκ τα πάει πολύ καλά, αλλά μετά την πρώτη εξέταση θα ήταν καλό να βεβαιωθούμε με μια αξονική. Έχει μεγάλους μώλωπες στο λαιμό».

Πέρυσι στην ίδια πίστα ο Ισπανός είχε σπάσει το χέρι του στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP και έμεινε εκτός για εννέα μήνες. Επέστρεψε μόλις δύο εβδομάδες πριν στις πίστες!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ