Ατύχημα-σοκ για τον πολυπρωταθλητή του MotoGP Μαρκ Μάρκεθ! (video)

Και όμως, κατάφερε και σηκώθηκε μόνος του!

Must Read

Μια πραγματικά απίστευτη εικόνα είδαμε στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία, όπου ο εξάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP Μαρκ Μάρκεθ, κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, έπεσε με τη μοτοσικλέτα του με τρομερή ταχύτητα πάνω στα προστατευτικά της πίστας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που για ελάχιστα δευτερόλεπτα κόπηκε η ανάσα όλων για το τι μπορεί να έχει συμβεί στον Ισπανό αναβάτη! Όμως εκείνος κατάφερε και σηκώθηκε μόνος του, σε μια εικόνα πραγματικά εντυπωσιακή.

«Η κατάσταση του Μαρκ είναι καλή, υπάρχουν μόνο μώλωπες στον ώμο και στον αυχένα. Κάναμε μερικούς νευρολογικούς ελέγχους και η ακτινογραφία που έκανε δεν δείχνει καμία ζημιά. Ο βραχίονας είναι τέλειος, κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά ο γιατρός της πίστας που εξέτασε τον Μάρκεθ στο ιατρικό κέντρο των εγκαταστάσεων.

Θα πάει παρόλα αυτά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, για να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα άλλου τραυματισμού. «Ο Μαρκ τα πάει πολύ καλά, αλλά μετά την πρώτη εξέταση θα ήταν καλό να βεβαιωθούμε με μια αξονική. Έχει μεγάλους μώλωπες στο λαιμό».

Πέρυσι στην ίδια πίστα ο Ισπανός είχε σπάσει το χέρι του στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP και έμεινε εκτός για εννέα μήνες. Επέστρεψε μόλις δύο εβδομάδες πριν στις πίστες!

https://youtu.be/CS1hU_VZLQ0?t=18

https://youtu.be/tWyQFjCr2t4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This