Premiere League: «Ντου» οπαδών της Μάντσεστερ Γ. στο Ολντ Τράφορντ, πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ! (video)

Αιτία η προσπάθεια δημιουργίας της European Super League, στην οποία πρωτοστάτησε η διοίκηση της τοπικής ομάδας

Must Read

Αναβλήθηκε το πολυαναμενόμενο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ, λόγω εισβολής πολυάριθμων αγανακτισμένων οπαδών της πρώτης στο Ολντ Τράφορντ!

Όπως ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη, λόγω των απρόσμενων γεγονότων, το αποψινό ντέρμπι αναβάλλεται για νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Μερικές από τις πιο απίστευτες εικόνες που έχουν καταγραφεί ποτέ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αγγλίας, παρακολουθούν οι φίλοι του αθλήματος σήμερα στο Ολντ Τράφορντ του Μάντσεστερ, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι. Αιτία της εισβολής των οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου αποτέλεσε η έντονη διαμαρτυρία τους απέναντι στη διοίκηση της ομάδας τους, με έμφαση στο αίτημα απομάκρυνσης της οικογένειας Γκλέιζερ, στην οποία ανήκει ο σύλλογος.

Η σταγόνα που φαίνεται να «ξεχείλισε το ποτήρι» της οργής για τους -κατά τα άλλα φιλήσυχους- οπαδούς της Γιουνάιτεντ, αποτέλεσε η προσπάθεια για τη δημιουργία της European Super League, στην οποία η διοίκηση της ομάδας  τους πρωτοστάτησε.

Στο πλαίσιο αυτό εκατοντάδες αγανακτισμένοι οπαδοί εισήλθαν εντός γηπέδου, χωρίς, πάντως, να λείψουν και εκείνοι που θέλησαν να αποκομίσουν… ενθύμια από την εν λόγω εισβολή, όπως, για παράδειγμα, ο οπαδός που «αγκαζάρισε» το σημαιάκι του κόρνερ, όπως μπορούμε να δούμε στο παραπάνω βίντεο.

  • Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα από την κατάσταση που επικρατούσε έξω από το γήπεδο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This