Στο πλευρό του Κούγια ο Λιάγκας για να «ανεβάσει» την ΑΕΛ

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε που... «έπεσαν» οι υπογραφές

Must Read

Αρωγός στις προσπάθειες του Αλέξη Κούγια να «ανεβάσει» την ΑΕΛ και να την επαναφέρει στη Super League στέκεται ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Εκτός από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία αναφέρεται ότι ο Λιάγκας ανέλαβε χρέη Αντιπροέδρου, την είδηση άφησαν να διαρρεύσει και στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκαλεί «πρόεδρο» τον παρουσιαστή. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά έκανε κι εκείνη την αποκάλυψή της αναφέροντας ότι οι υπογραφές με τον Αλέξη Κούγια «έπεσαν» το πρωί… σε μια καφετέρια: «Το πρωί, ο συνάδελφος εδώ, δεν είχε αυτοκίνητο και τον έφερα εγώ στη δουλειά. Σταματήσαμε να πάρουμε καφέ και καθυστέρησε. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τον βλέπω με τον Κούγια να υπογράφει κάτι» δήλωσε στον αέρα η Σκορδά και στη συνέχεια ο Λιάγκας υποστήριξε ότι θα «Θα ξαναφέρουμε την ΑΕΛ στην Α’ Εθνική».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

«Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This