Μεσαίωνας Αυγενάκη: Με αστείες δικαιολογίες κατάφερε οι εκλογές της ΕΟΚ να βρίσκονται στον… αέρα

Must Read

Εκλογές ή Μεσαίωνας; Ο Λευτέρης Αυγενάκης, που εδώ και καιρό ασχολείται,
χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα, με τις εκλογές των ομοσπονδιών, κατάφερε (;) για «λόγους ασφαλείας», με αφορμή εκδήλωση που… έχει αναβληθεί, οι εκλογές της ΕΟΚ να βρίσκονται στον αέρα!

Υπό τον φόβο επεισοδίων και για «λόγους ασφαλείας», με την υποσημείωση ότι η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ τελικά αναβλήθηκε, η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε τη διεξαγωγή των εκλογών και επέβαλε απαγόρευση κάθε υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή (30/05), από τις 06.00 μέχρι τις 24.00, στην περιοχή που περικλείεται από τις Λ. Αλεξάνδρας – Π. Κυριακού – Τσόχα – Κόνιαρη, λες και
βρισκόμαστε σε άλλες… εποχές!

Στο έγγραφο τονίζεται επίσης πως η ακύρωση των εκλογών «πηγάζει» και από το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα στους υποψηφίους. Λες και στις βουλευτικές εκλογές δεν υπάρχει ένταση μεταξύ των υποψηφίων! Ουσιαστικά, όμως, υπήρξε κυβερνητική εντολή μέσω του Λευτέρη Αυγενάκη για αυτή την κίνηση, η οποία δεν έχει νόημα, αφού η εκδήλωση για το Γουέμπλεϊ δεν θα διεξαχθεί καν και πρακτικά δεν υπάρχουν οι κίνδυνοι στους οποίους στέκεται η ΕΛ.ΑΣ. Μιλάμε για μια απίστευτη κίνηση, που κανονικά θα έπρεπε να είχε φέρει αμέσως την αντίδραση της FIBA (αλλά είναι ανύπαρκτη), αλλά και της Ολυμπιακής Επιτροπής για παραβίαση της Ολυμπιακής Χάρτας.

Από την άλλη, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που έχει στο πλευρό της
την πλειονότητα των σωματείων αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, απάντησε
στην απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. και τονίζει πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά! Η
ανακοίνωσή της αναφέρει: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας σύγχυσης,
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, σύμφωνα και με την από 28/05/2021 απόφαση
της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, ότι η επικείμενη Γ.Σ. της 30/05/2021 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” κανονικά, σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο. Καλούμε τα σωματεία- μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Αυγενάκη, τόσο
καιρό έλεγες ότι θες τίμιες εκλογές. Αυτά που κάνεις είναι αλητείες και θα τις βρεις μπροστά σου. Ασε το εθνικό μας άθλημα στην ησυχία του και ασχολήσου με το κλοτσοσκούφι» ανέφερε στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This