Euro 2020: Ξανάρχισε το παιχνίδι Δανία-Φινλανδία! Σταθερός στο νοσοκομείο ο Έρικσεν που κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο! (video)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, αλλά ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση του ιατρικού τιμ του έσωσε τη ζωή.

Must Read

Το σοκ στο στάδιο Πάρκεν της Κοπεγχάγης ξεπερνιέται με τα καλά νέα που ευτυχώς έρχονται από τη Δανία.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα  της Δανίας με τη Φινλανδία (λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου) για την 1η αγωνιστική του Euro 2020, είναι στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, έχει τις αισθήσεις του και μάλιστα, ο αγώνας θα συνεχιστεί (21:30) κατόπιν αιτήματος των παικτών των δύο ομάδων!

Ούτε ένας από τους θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο δεν έφυγε από τη θέση του, περιμένοντας ένα νέο για την κατάσταση του Έρικσεν, χειροκροτώντας και φωνάζοντας το όνομά του!

Διαβάστε ακόμα: Πρόεδρος UEFA: «Σε αυτές τις στιγμές, η ενότητα της ποδοσφαιρικής οικογένειας είναι τόσο ισχυρή»

Η σχετική ανακοίνωση της UEFA:

«Μετά το αίτημα των παικτών και των δύο ομάδων, η UEFA συμφώνησε να ξαναρχίσει τον αγώνα μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας απόψε στις 20:30 CET.

Θα παιχτούν τα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, τότε θα υπάρξει ημίχρονο 5 λεπτών και στη συνέχεια θα παιχτεί το δεύτερο ημίχρονο.

Ο αγώνας έχει διακοπεί λόγω ιατρικής έκτακτης ανάγκης που αφορούσε τον Christian Eriksen της Δανίας. Ο παίκτης είναι τώρα στο νοσοκομείο και σε σταθερή κατάσταση.

Η UEFA εύχεται στον Christian Eriksen μια πλήρη και ταχεία ανάρρωση και ευχαριστεί και τις δύο ομάδες για την υποδειγματική τους στάση».

Νωρίτερα

Λίγο πριν τις 20:30 η UEFA είχε ανακοινώσει ότι ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ότι σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, κάτι που προκάλεσε ανακούφιση, σε πρώτη φάση, σε όλον τον κόσμο και στα social media.

Οι καλές ειδήσεις ευτυχώς συνεχίστηκαν! «Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναπνέει και μπορεί να μιλήσει. Είναι ξύπνιος». Ο Martin Schoots, ατζέντης του 29χρονου Δανού, μόλις έκανε αυτή τη δήλωση στο NPO Radio1 αφότου μίλησε με τον πατέρα του Κρίστιαν!

Νωρίτερα, ο 29χρονος παίκτης είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στα αποδυτήρια του Πάρκεν χωρίς τις αισθήσεις του και αφού έγιναν και προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (CPR) εντός του γηπέδου.

Το παιχνίδι διακόπηκε για «ιατρικούς λόγους», όπως ανακοίνωσε η UEFA και όλοι περιμένουν με αγωνία την ενημέρωση για την υγεία του παίκτη.

Η φίλη του Έρικσεν αγωνιά για τον Κρίστιαν και την παρηγορεί ο Κιάερ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This