Κύπελλο μπάσκετ: Δε συναντιούνται οι «αιώνιοι» πριν από τα ημιτελικά

Must Read

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στα προημιτελικά ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Με Προμηθέα ο Παναθηναϊκός.

Γνωστά έγιναν μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ τα ζευγάρια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει πιο νωρίς από ποτέ στη διοργάνωση, καθώς θα αγωνιστεί στην 2η αγωνιστική της Α’ φάσης με τον νικητή του αγώνα ΓΑΣ Κομοτηνή – Ερμής Λαγκαδά.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, με τους «ερυθρόλευκους» φιλοξενούμενους, μιας κι είναι ομάδα της Α2, ενώ οι άλλες ομάδες είναι Β’ Εθνικής.

Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί, στην 3η αγωνιστική της Α’ φάσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αιγάλεω-Πεντέλη – Ανατόλια (25/9 – οι δύο πρώτες παίζουν μαζί και ο νικητής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Ανατόλια). Εάν καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο, στη β’ φάση τον περιμένει ο Ερμής Αγιάς (2/10).

Στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός, που μπαίνει απευθείας, θα  παίξει εκτός έδρας με τον Προμηθέα Πάτρας, το Περιστέρι με τον Ήφαιστο, ενώ η ΑΕΚ περιμένει αντίπαλο μέσω ζευγαριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This