Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφαγε «πόρτα» στο Γουέμπλεϊ από… αδαή σεκιουριτά!

Must Read

«Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;», -ήταν σαν να- είπε σεκιουριτάς του σταδίου Γουέμπλεϊ στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να παρκάρει το αυτοκίνητο του στον χώρο των VIP!

Στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία πήρε από τα «αζήτητα» της δεκαετίας του ’80 και την έφτασε σε διαδοχικές κατακτήσεις Champions League και δεκάδων άλλων τίτλων, εντός και εκτός των Αγγλικών συνόρων.

Σε αυτόν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο γνωρίζει όλη η -ποδοσφαιρική και μη- υφήλιος, βρήκε να… ρίξει «πόρτα» ένας σεκιουριτάς, ο οποίος, και καλά, δεν τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να του απαγορεύσει την είσοδο στο VIP parking του Γουέμπλεϊ, όπου το βράδυ της Παρασκευής διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου. «Δεν μπορείτε να περάσετε. Δεν ανήκετε εδώ», τόλμησε να πει ο εν λόγω σεκιουριτάς στον Σκωτσέζο πολυνίκη, ο οποίος, φυσικά, τον κοιτούσε με ύφος γεμάτο… απορία.

Τελικά, η… παρεξήγηση λύθηκε, αλλά το εάν ο σεκιουριτάς όντως δεν τον αναγνώρισε ή απλώς υποστήριζε την Εθνική Αγγλίας και ήθελε, ως Σκωτσέζο, να του κάνει… σπάσιμο, θα παραμείνει ένα μεγάλο μυστήριο!

  • Δείτε φωτό από την… παντομίμα μεταξύ του Σερ Άλεξ και του σεκιουριτά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This