Οι εντολές Μαρτίνς ενόψει Κράσνονταρ – Τι έχουν κάνει οι Ρώσοι στα εκτός έδρας

Must Read

Ο Πέντρο Μαρτίνς κάνει καθημερινά πλύση εγκεφάλου στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εφιστώντας την προσοχή στην ταχύτητα και στις αντεπιθέσεις της ρωσικής ομάδας.

Πρώτο μέλημα του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι Ερυθρόλευκοι να μην δεχτούν τέρμα και, βέβαια, να είναι αποτελεσματικοί και να σκοράρουν στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η Κράσνονταρ είναι επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της και το έχει αποδείξει, τόσο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (εναντίον της Πόρτο) και τους Γιουρόπα Λιγκ όσο και στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Κράσνονταρ είναι μία καινούργια ομάδα (ιδρύθηκε το 2008), αλλά έχει κάνει άλματα και την τελευταία πενταετία είναι σταθερά στην πρώτη τετράδα του ρωσικού πρωταθλήματος μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Λοκομοτίβ Μόσχας. Μάλιστα, τις τέσσερις τελευταίες σεζόν έφτασε δύο φορές στους “16” και άλλη μία στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που δείχνει τη δυναμική της και τις φιλοδοξίες της. Όπως και το γεγονός ότι την τελευταία τετραετία έχει ξοδέψει 80.000.000 ευρώ σε μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε ευρωπαϊκή εμπειρία έναντι της ρωσικής ομάδας, καθώς η τελευταία είναι η πρώτη φορά που μετέχει, έστω στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως γνωρίζει από νοκ άουτ αγώνες. Και έχει κάνει αρκετές ζημιές εκτός έδρας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η Πόρτο, από την οποία η Κράσνονταρ ηττήθηκε 1-0 στη Ρωσία, αλλά κέρδισε 3-2 στην Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, η Κράσνονταρ έχει επικρατήσει εκτός έδρας σε προκριματική φάση των Πόρτο, Λίγκμπι, Μπιρκικαρά, Ντιοσγκιόρι, Κάλεβ και σε όμιλο των Σάλτσμπουργκ, Έβερτον, Καμπάλα και Ακίσασπορ.

Επίσης, οι Ρώσοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας στα παιχνίδια με τους Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φενέρμπαχτσε, Λιλ, ΠΑΟΚ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ελσίνκι και Παρτιζάνι.

Γενικά, σε 27 εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρώπη, η Κράσνονταρ μετράει 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 11 ήττες. Για μία ομάδα 11 ετών, που ανέβηκε μόλις το 2011 στην πρώτη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος και μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2014 και έπειτα, δεν είναι άσχημη η συγκομιδή.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στους νεοαποκτηθέντες Βιλένα, Καμπελά, Μπεργκ, Ναμλί, Καμπόλοβ, τον Βάντερσον και τους νεαρούς Σουλεϊμάνοβ, Ιγκνατίεβ.

Δείτε ΕΔΩ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This