Αντώνης Νικοπολίδης: «Στον Παναθηναϊκό στα 33 μου με θεωρούσαν τελειωμένο» (video)

«Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο ήμουν πολύ άσχημα»

Must Read

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει διαγράψει μία πολύ σπουδαία καριέρα στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής αγωνίστηκε για τις δύο ίσως από τις δυο πιο μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όπου υπήρξε πρόεδρος και στους δύο συλλόγους, κατακτώντας αρκετούς τίτλους με αμφότερους.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδος, εκείνη την περίοδο μάλιστα έγινε και η επίσημη ανακοίνωση για την μεταγραφή του από το Πράσινο τριφύλλι στον Θρύλο.

Tότε μάλιστα πήρε και ο ίδιος για πρώτη φορά δημόσια θέση, δηλώνοντας πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού του φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και για τον λόγο αυτό δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Για την απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να πάει σε αντίπαλη ομάδα και δη του Ολυμπιακού, μίλησε ο γνωστός ποδοσφαιριστής στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στον Παναθηναϊκό στα 33 μου με θεωρούσαν τελειωμένο. Όταν δεν σου ανανεώνουν το συμβόλαιο, όταν δεν σου κάνουν την προσφορά που νομίζεις σου λένε “δεν πιστεύουμε σε σένα”. Το αισθάνθηκα εκεί γι΄ αυτό έφυγα από τη γενικότερη συμπεριφορά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές τις καριέρας του, οι οποίες επηρέαζαν την σχέση του με την σύζυγό του, που εκείνη όμως τον στήριζε σε κάθε του απόφαση

«Ο ποδοσφαιριστής που τελειώνει την καριέρα του χρειάζεται υποστήριξη. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο ήμουν πολύ άσχημα. Ήταν η περίοδος των μεγάλων εντάσεων που είχα με τη γυναίκα μου. Δεν έφταιγε εκείνη, έπρεπε να προσαρμοστώ στη ζωή στο σπίτι. Η γυναίκα μου όμως με καταλάβαινε», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This