Με τι πλάνο «υποδέχεται» την Κράσνονταρ ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης - «Καμίνι» το Καραϊσκάκη

Must Read

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κράσνονταρ στο κατάμεστο από 32.000 ερυθρόλευκους οπαδούς γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέντρο Μαρτίνς στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του με τους ποδοσφαιριστές ήταν σαφής: «Νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ». Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο απέναντι σε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της ρωσική ομάδα, η οποία το απέδειξε την περασμένη εβδομάδα κερδίζοντας και αποκλείοντας την Πόρτο.

Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει πως ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει πια αρκετά, η Κράσνονταρ δεν είναι Μπασακσεχίρ ούτε και Βικτόρια Πλζεν, γι΄ αυτό τον λόγο ζήτησε από τους παίκτες να έχουν υπομονή στον παιχνίδι τους, να προσπαθήσουν να έχουν την κατοχή της μπάλας, να περιορίσουν την δραστηριότητα των Σουλεϊνάνοβ, Βάντερσον, Μπεργκ, Βιλένα και να είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Ο Μαρτίνς έχει μόνο νίκες με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά, πέρυσι (4-0 τη Λουκέρνη, 3-1 την Μπέρνλι) και φέτος (4-0 την Βικτόρια Πλζεν, 2-0 την Μπασακσεχίρ) και γενικά είναι αήττητος εντός έδρας στην Ευρώπη με τους Πειραιώτες, καθώς πέρυσι στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ είχε δύο νίκες (3-1 τη Μίλαν και 5-1 την Ντουντελάνζ) και μία ισοπαλία (0-0 με τη Μπέτις).

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει εκείνους που αγωνίστηκαν στα δύο παιχνίδια εναντίον της Μπασακσεχίρ και στο παιχνίδι ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο Φάληρο. Δηλαδή, τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά και Γκερέρο. Θέση στο αρχικό σχήμα, πάντως, διεκδικούν οι Καμαρά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, ο Σεργκέι Ματβέεβ θα στηριχτεί στους παίκτες που πήραν τη νίκη και την πρόκριση εναντίον της Πόρτο. Η Κράσνονταρ θα έχει μία αλλαγή, καθώς ο Μαρτίνοβιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ισλανδός, Φιόλουσον. Οι υπόλοιποι δέκα, θα είναι οι Σαφόνοβ, Πετρόβ, Σπάχιτς, Ραμίρες, Καμπόλοβ, Καμπελά, Βιλένα, Σουλεϊμάνοβ, Βάντερσον και Μπεργκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This