Για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό του Euro η Αγγλία

Ο επιθετικός της Τότεναμ έκανε το 2-1 και έβαλε… φωτιά στο Γουέμπλεϊ

Must Read

Την Αγγλία έστειλε στον τελικό του Euro, για να αντιμετωπίσει την Ιταλία, ο Χάρι Κέιν που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα δώσει το παρών σε τελικό.

Η Δανία πάντως δυσκόλεψε το έργο της πρόκρισης για την Αγγλία, καθώς προηγήθηκε με την απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ντάμσγκααρντ (30΄). Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε νικητή, αφού το αυτογκόλ του Κάιερ (39΄) έφερε το 1-1 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του 90άλεπτου.

Στην παράταση η Αγγλία που πίεζε για το γκολ, το βρήκε στο 102΄. Ο Μέλε ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Στέρλινγκ, με τον Μακέλι μετά την χρήση και του VAR να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κέιν, με τον Σμάιχελ να αποκρούει, αλλά ο επιθετικός της Τότεναμ πήρε το ριμπάουντ, έκανε το 2-1 και έβαλε… φωτιά στο Γουέμπλεϊ. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This