Κουνάει… σεντόνι ο Ολυμπιακός, 4-0 την Κρασνοντάρ

Must Read

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» την Κράσνονταρ με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» βάζοντας πολύ γερές φάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών ο νεαρός Ραντζέλοβιτς που μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε δυο φορές.

Με την δύναμη του φαληρικού σταδίου στους ώμους τους, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μπήκαν πολύ δυναμικά αλλά αναλώθηκαν σε ανούσια κατοχή και δεν έβγαζαν πολλές ευκαιρίες. Εν τέλει το σκορ άνοιξε στο 30’ με πολύ ωραία ενέργεια και αριστερό πλασέ του Γκερέρο. Στο πρώτο μέρος μάλιστα η Κράσνονταρ ήταν… ανύπαρκτη καθώς δεν δημιούργησε ούτε μια φάση.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε πολύ καλά. Μετά το 60’ οι Ρώσοι πήραν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και με τον Μπεργκ δημιούργησαν μόλις μια φάση. Η είσοδος του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο 22χρονος άσος, έκανε το 2-0 στο 78’ με πολύ ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ενώ, στο 82’ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ με μια «βολίδα» εκτός περιοχής, βάζοντας φωτιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’ με φοβερό γκολ του Ντανιέλ Ποντένσε που «έσκαψε» τον Ρώσο πορτιέρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκαρ, Ομαρ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (90’ Τοροσίδης), Βαλμπουενά (87’ Καμαρά), Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεφ): Σαφόνοβ, Πετρόβ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Καμπόλοβ, Φιλένα, Καμπελά (25’ Όλσον), Ναμλί (58’ Σουλεϊμάνοφ),  Βάντερσον, Μπεργκ (69’ Ιγκνατίεβ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This