Ολυμπιακός: Με 30 εκατομ. ευρώ στην… τσέπη ψάχνει για μεταγραφές

Must Read

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τέσσερα γκολ συντρίβοντας την Κράσνονταρ, η οποία μία εβδομάδα νωρίτερα είχε βάλει τρία τέρματα στην Πόρτο, στην Πορτογαλία, αποκλείοντάς τη από τη διοργάνωση. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται αγκαλιά με το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, τα εκατομμύρια των χρυσοφόρων ομίλων και χρειάζεται απλά να τελειώσει τη δουλειά στον αγώνα ρεβάνς την Τρίτη στη Ρωσία.

Μια δουλειά αξίας 30.000.000 ευρώ (γιατί τόσα θα είναι τα έσοδα από την UEFA μέσα στη σεζόν), που θα προσφέρουν τη δυνατότητα στην πειραϊκή ομάδα να κινηθεί πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει έναν επιθετικό μέσο, στη θέση του Φορτούνη που θα επιστρέψει τον Ιανουάριο και έναν σέντερ φορ με μεγαλύτερη ευχαίρεια στο σκοράρισμα. Δύο μεταγραφές που θα δυναμώσουν τον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για το πρωτάθλημα, στην προσπάθεια των Πειραιωτών να επιστρέψουν στις κατακτήσεις τίτλων.

Βέβαια, η απόδοση του Βαλμπουενά στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ και στα αμέσως προηγούμενα με την Μπασεκσεχίρ ήταν σε τέτοιο επίπεδο που μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως καλύπτει επάξια το κενό του αρχηγού των Ερυθρόλευκων.

Όπως και η αποτελεσματικότητα του Γκερέρο είναι τέτοια που βάζει δίλημμα στον Μαρτίνς, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει προλάβει ακόμη να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ελ Αραμπί. Ο Ισπανός στράικερ έχει σκοράρει στα εντός έδρας παιχνίδια με την Κράσνονταρ και την Βικτόρια Πλζεν, ενώ είχε ασίστ σε αυτό με την Μπασακσεχίρ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι πέρυσι είχε σκοράρει τρεις φορές στα δύο παιχνίδια με την Λουκέρνη στα προκριματικά, όπως είχε πετύχει γκολ και εναντίον της Μίλαν στην Ιταλία στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Και επειδή υπήρξε αρκετή κουβέντα τα τελευταία εικοσιτετράωρα περί ενίσχυσης στα εξτρέμ, με απόδοση σαν αυτή που είχαν ο Ποντένσε, ο Μασούρας και ο Ραντζέλοβιτς κόντρα στην Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται άνετα. Οι Ερυθρόλευκοι είναι γεμάτοι στα πλάγια της επίθεσης, αν συνυπολογίσουμε επίσης ότι για αυτή τη θέση αποκτήθηκε και ο Βαλμπουενά. Άλλωστε, σύντομα θα μπει στην εξίσωση ο Σουντανί και θα ακολουθήσει λίγο αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος.

Ακόμη, αξίζει να σταθεί κανείς στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού, που κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πειραϊκή ομάδα έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία του Σα και στα πέντε ματς που έχει δώσει έως σήμερα. Και όταν μία ομάδα είναι καλή σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να φτάσει μακριά στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This