Ολυμπιακοί Αγώνες: Κορωνοπάρτι με αθλητές σούπερ σταρ στο Τόκιο! (video)

Ο σταρ της ομάδας μπάσκετ της Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, σε πρώτο πλάνο!

Must Read

Ο άσος του ΝΒΑ Λούκα Ντόντσιτς και άλλα μέλη της εθνικής Σλοβενίας, εμφανίζονται ημίγυμνοι να πίνουν βότκα, να καπνίζουν ναργιλέ και να παίζουν πόκερ σε ένα δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό.

Τα πλάνα ανέβασε στο Instagram η Ισπανίδα μπασκετμπολίστρια Κριστίνα Ουβίνια, η οποία ωστόσο λίγο αργότερα διέγραψε τις φωτογραφίες.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους ίσως αναστατώθηκαν από τις εικόνες που δημοσίευσα στα social media, ειδικά τα μέλη της σλοβενικής αντιπροσωπείας, στα οποία δεν θα κουραστώ να ζητήσω ξανά και ξανά συγγνώμη αν χρειαστεί. Έκανα λάθος να μοιραστώ αυτό το μέρος της ολυμπιακής μου εμπειρίας, αλλά θέλω να τονίσω ότι όλοι οι αθλητές που βρίσκονται στο Τόκιο γνωρίζουν την πανδημική κατάσταση στην οποία ζούμε και ότι δεν πρέπει να αλληλεπιδρούμε με κανέναν έξω από τη μεγάλη φούσκα του Ολυμπιακού Χωριού», έσπευσε να απολογηθεί λίγο αργότερα η Ισπανίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This