Άρης-Αστάνα 2-1: «Ξαφνικός θάνατος» στο 120’ για τους «κίτρινους» που έχασαν κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία (video)

«Ντου» στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον μεγαλομέτοχο του Άρη για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή

Must Read

Europa Conference League τέλος για τον Άρη και με ιδιαίτερα άδοξο τρόπο μάλιστα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να νίκησε με 2-1 την Αστάνα στην παράταση στο σχεδόν γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια, λόγω της ήττας του με 2-0 στο Καζακστάν.

Οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα, έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες μικρές, μεγάλες και πολύ μεγάλες, αλλά κάτι η κάτι η αποβολή στο 85’ του Ματέο Γκαρσία και κάτι η χαλαρότητα στην άμυνα στη φάση του γκολ των Καζάκων στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, έφεραν την κατάσταση και την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

https://youtu.be/Z7Bbp5kGCRQ

Στο 97’ η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκε στον Ιταλό διαιτητή Φάμπρι πολύ έντονα για πέναλτι στον Μπερτόγλιο, σε μια φάση που προκάλεσε την έκρηξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος προφανώς θεωρώντας ότι είναι αγώνας ελληνικού πρωταθλήματος, κατέβηκε από τη σουίτα του και εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 36’ ο Μάνος, για να έρθει στο 78’ ο Σάσα και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 120’ και μετά από αχρείαστο φάουλ, ο Μπίτρι νίκησε την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Άρη και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια (83’ Τζέγκο), Μαντσίνι (66’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (115’ Χαΐροβιτς), Γκάμα, Μάνος (102’ Μπρούνο)

ΑΣΤΑΝΑ (Τιχόνοφ): Νεπογκοντόφ (91’ Ζαρούτσκι), Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Εμπόνγκ, Κουάτ (64’ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Μπετσιράι (46’ Καντέτε), Εουγκένιο, Μπαρσεγκιάν (79’ Αϊμπέντοφ)

https://youtu.be/JYMUdWSHHBo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This