Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα του άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια! Με στόχο το μετάλλιο και ο Τεντόγλου

Καλή επιτυχία!

Must Read

Η 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο είναι ίσως αυτή με τις μεγαλύτερες προσδοκίες της Ελλάδας για μετάλλιο! Ή μάλλον για μετάλλια, καθώς σε δύο τελικούς έχουμε σούπερ δυνατές συμμετοχές.

Πρώτη και καλύτερη η συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων (2/8, 09:00 ώρα Ελλάδος) στην ενόργανη γυμναστική. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ριο, πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης, είναι ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος και θέλει όσο τίποτε άλλο να ζευγαρώσει τα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια.

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά η ΕΡΤ να έχει προνοήσει για την τηλεοπτική κάλυψη της προσπάθειάς του.

Σε ότι αφορά τον στίβο και το άλμα εις μήκος, στις 04:20 ώρα Ελλάδος, ο Μίλτος Τεντόγλου θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο, γιατί όχι και την υψηλότερη. Άλλωστε, είναι ο κορυφαίος άλτης φέτος στον κόσμο με 8,60μ., με σταθερές εμφανίσεις και συνεπής σε άλματα πάνω από τα 8,20 μέτρα.

Εκτός του Τεντόγλου, στον στίβο θα έχουμε και τους Μιχάλη Αναστασάκη (γκρουπ Β) και Χρήστο Φραντζεσκάκη (γκρουπ Α) στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 200μ. γυναικών και τις Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ στον προκριματικό του επί κοντώ γυναικών.

Η Εθνική Ομάδα πόλο ανδρών θα αγωνιστεί κόντρα στις ΗΠΑ με στόχο ακόμη μία νίκη που θα την φέρει στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου, ενώ στην ιστιοπλοΐα συνεχίζουν τους αγώνες τους οι Μάντης/Καγιαλής και Τσουλφά/Σπανάκη στα 470 ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Τέλος στην καλλιτεχνική κολύμβηση θα ξεκινήσουν τον προκριματικό στο ντουέτο ελεύθερου προγράμματος, οι Πλατανιώτη και Παπάζολου.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Δευτέρας (ώρες Τόκιο):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This