Γιατί ανησυχεί ο Αυγενάκης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Must Read

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα μετακομίσει για 4-5 ημέρες στην Αχαΐα γιατί ανησυχεί μήπως κάτι δεν πάει καλά. Κι αν συμβεί κάποιο παρατράγουδο, η χώρα μας θα εκτεθεί διεθνώς…

Τη διοργάνωση ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση, η προετοιμασία της είχε μείνει αρκετά πίσω και τον τελευταίο μήνα έγιναν όσα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και ένα χρόνο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αυγενάκης όταν θα ολοκληρωθούν οι αγώνες, «θα έρθει και η ώρα του αναγκαίου και απαραίτητου απολογισμού. Η επιτυχία των αγώνων θα ολοκληρωθεί με τον εξονυχιστικό έλεγχο για κάθε ευρώ που δαπανήθηκε, για κάθε σύμβαση που υπογράφηκε ή άργησε να ετοιμαστεί. Για κάθε «υπερτιμολόγηση» ή αργομισθία. Για κάθε καθυστέρηση που έθεσε σε κίνδυνο τους αγώνες και θα εξέθετε ανεπανόρθωτα τη χώρα μας».

Για τη δική του παρουσία στην Πάτρα, ο Αυγενάκης, είπε: «Η κυβέρνηση μας, αλλά και εγώ, ως αρμόδιος για τον Αθλητισμό, θα βρεθούμε στους αγώνες όλες τις ημέρες, να τους παρακολουθήσουμε, να τους χαρούμε και να αντιμετωπίσουμε, αν και  νομίζω  πως δεν θα χρειαστεί, ό,τι προβλήματα κι αν παρουσιαστούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This