Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Γιατί ανησυχεί ο Αυγενάκης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα μετακομίσει για 4-5 ημέρες στην Αχαΐα γιατί ανησυχεί μήπως κάτι δεν πάει καλά. Κι αν συμβεί κάποιο παρατράγουδο, η χώρα μας θα εκτεθεί διεθνώς…

Τη διοργάνωση ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση, η προετοιμασία της είχε μείνει αρκετά πίσω και τον τελευταίο μήνα έγιναν όσα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και ένα χρόνο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αυγενάκης όταν θα ολοκληρωθούν οι αγώνες, «θα έρθει και η ώρα του αναγκαίου και απαραίτητου απολογισμού. Η επιτυχία των αγώνων θα ολοκληρωθεί με τον εξονυχιστικό έλεγχο για κάθε ευρώ που δαπανήθηκε, για κάθε σύμβαση που υπογράφηκε ή άργησε να ετοιμαστεί. Για κάθε «υπερτιμολόγηση» ή αργομισθία. Για κάθε καθυστέρηση που έθεσε σε κίνδυνο τους αγώνες και θα εξέθετε ανεπανόρθωτα τη χώρα μας».

Για τη δική του παρουσία στην Πάτρα, ο Αυγενάκης, είπε: «Η κυβέρνηση μας, αλλά και εγώ, ως αρμόδιος για τον Αθλητισμό, θα βρεθούμε στους αγώνες όλες τις ημέρες, να τους παρακολουθήσουμε, να τους χαρούμε και να αντιμετωπίσουμε, αν και  νομίζω  πως δεν θα χρειαστεί, ό,τι προβλήματα κι αν παρουσιαστούν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ