Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ο Μίλτος Τεντόγλου: «Γελάω πολύ με τα αστειάκια που λένε για μένα» (video)

Must Read

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από έξι προσπάθειες κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αφήνοντας πίσω του τους δύο Κουβανούς που φαινόταν αρχικά να έχουν το προβάδισμα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον υποδέχθηκαν ο ΓΓ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Λίγο αργότερα ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από τους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Ταλέντο, σκληρή δουλειά, επιμονή, θυσίες και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις», είπε αναφορικά με το τι χρειάζεται κάποιος για να κατακτήσει στην κορυφή.

Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι δεν έρεπε να κερδίσει εκείνος το πρώτο μετάλλιο αλλά ο Κουβανός Juan Miguel Eschevarria, απάντησε πως: «Ήμουν απλώς ειλικρινής. Το πιστεύω πως ήταν και είναι καλύτερος από εμένα. Και στον αγώνα ήταν καλύτερος, αλλά απλά έτυχε.»

«Ήταν λίγο περίεργα φέτος λόγω του Covid. Τόσο το ταξίδι όσο και η διαμονή μας εκεί ήταν τελείως διαφορετική από κάθε άλλη φορά. Έχω πάει σε πολλούς αγώνες και συμμετείχα και στους προηγούμενους Ολυμπιακούς, άρα ήξερα πως να κινηθώ και η διοργάνωση. Νομίζω το διαχειρίστηκα καλά. Ακολούθησα το πλάνο που είχαμε κάνει.

Στον αγώνα απ’ ότι έχω καταλάβει αντιδρώ πολύ καλά και στην πίεση. Μάλλον κάτι κάνει ο οργανισμός μου μόνος του. Πολλές φορές μου έχει συμβεί αυτό και να κατακτήσω ένα μετάλλιο στις τελευταίες προσπάθειες.

Μία φορά μου έχει τύχει να πηδήξω καλά στις πρώτες προσπάθειες και να νικήσω. Αυτό ήταν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν που είχα το πόδι μου. Ήταν η πρώτη προσπάθεια για εμένα όμως ήταν η τελευταία. Για αυτό και πήδηξα τόσο καλά μάλλον. Δεν ξέρω πως το καταφέρνω. Απλά συγκεντρώνομαι και σκέφτομαι τι να κάνω», είπε στην συνέχεια.

Τέλος για την ιδιαίτερη εμφάνισή του στους Ολυμπιακoύς αγώνες σχολίασε: «Γελάω πολύ με τα αστειάκια που λένε για μένα και βλέπω στο διαδίκτυο. Δεν θα φορέσω ποτέ ξανά μαύρα γυαλιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This