Νίκη σε χαμηλό τέμπο για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αστέρα

Must Read

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως πήραν την απαραίτητη νίκη ξεκινώντας με το δεξί την σεζόν και στην Ελλάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι δεν το συνηθίζει, παρέταξε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι παίκτες που χρησιμοποίησε του δημιούργησαν μάλιστα ευχάριστους πονοκεφάλους ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί που άνοιξε με πέναλτι το σκορ στο 6′ δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει την θέση του φορ στην βασική ενδεκάδα μέσα στη χρονιά. Εξαιρετικός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς που με τον Ποντενσε στα άκρα της επίθεσης έκοβαν και… έραβαν.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να δημιουργήσει όμως είναι ακόμα φανερά ανέτοιμος και απείλησε μόνο με μακρινά σουτ. Ο Μαρτίνς οταν είδε πως η ομάδα του έχασε τον έλεγχο έβαλε στο παιχνίδι τον Βαλμπουένα και πήρε ξανά τα ηνία. Στο 70′ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι όταν ο Ποντένσε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ελ Αραμπί με πλασέ στην κίνηση είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο.

Στο 80′ ο Κουμπαράκης είδε το VAR έπειτα από τράβηγμα του Ελ Αραμπί στον Μπαράλες, αλλά δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Είναι σίγουρα μια φάση που θα συζητηθεί. Πριν το τέλος ο Αστέρας κρατούσε πολύ τη μπάλα και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο Ολυμπιακός είχε κλειστεί στα μετόπισθεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (66′ Μασούρας), Σουντανί (66′ Βαλμπουένα) , Ποντένσε, Ελ Αραμπί (90’+2′ Γκερέρο).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (83′ Καπίγια), Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ (67′ Σίτο), Μαρκ Φερνάντεθ (79′ Μπαράλες).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This