VARάτε βιολιτζήδες…

Must Read

Καλωσήρθατε στη Super League, το πρωτάθλημα που δεν σε αφήνει να πλήξεις ποτέ. Το καινούργιο κοσκινάκι είναι το VAR (Video Assistant Referee). Η γκρίνια ξεκίνησε από την 1η αγωνιστική. Για την ακρίβεια, από την πρώτη μέρα, γιατί παιχνίδια για την πρεμιέρα της διοργάνωσης έχουμε και σήμερα Κυριακή και ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να προκύψει.

“Φωνές” σε Καραϊσκάκη και Λαμία για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης σε τράβηγμα του Ελ Αραμπί στον Μπαράλες και το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός για χέρι του Βύντρα –στη συνέχεια δόθηκε ένα άλλο, για χέρι του Πλιάτσικα. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι αναμετρήσεις ήταν Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και Λαμία – Παναθηναϊκός, που να έρθουν και τα ντέρμπι…

Άντε, να δούμε πως θα φτάσουμε μέχρι τα play-offs. Και αν οι ομάδες φωνάζουν τώρα που ακόμη δεν έχει φύγει ο Αύγουστος, φανταστείτε τι έχει να γίνει στα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια τον χειμώνα και την άνοιξη όπου θα κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή.

Στο Καραϊσκάκη είχαμε το εξής: Ο διαιτητής Κουμπαράκης κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είδε το τράβηγμα του Ελ Αραμπί στον Μπαράλες. Ο δεύτερος βοηθός του Τζιώτζιος που ήταν στην ίδια ευθεία δεν είδε κάτι επιλήψιμο, αλλιώς θα τον ειδοποιούσε. Εκτός κι αν δεν ήθελε να πάρει πάνω του την ευθύνη. Ο διαιτητής VAR, Τζοβάρας ζήτησε από τον Κουμπαράκη να σταματήσει τον αγώνα και να ξαναδεί τη φάση, όπως και έκανε ο τελευταίος πηγαίνοντας στην οθόνη που βρίσκεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού όμως ξεκίνησε άλλη ιστορία. Τα ερωτήματα ήταν πολλά. Ο υπεύθυνος του VAR, έδειξε στον διαιτητή τα τέσσερα καλύτερα πλάνα για να αποφασίσει σωστά; Έδειξε το καλύτερο ριπλέι; Φταίει ο Κουμπαράκης ή ο Τζοβάρας; Τι άποψη είχε ο δεύτερος διαιτητής VAR, Καλαμπόκης; Στα πλάνα που ακολούθησαν και βγήκαν στο μόνιτορ, φάνηκε ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρο ριπλέι. Έτσι, έμεινε το ερώτημα, αν ο Κουμπαράκης είχε το σωστό πλάνο, αν θα έδειχνε το σημείο του πέναλτι. Γιατί, σε κάθε περίπτωση, αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο διαιτητής.

Όπως και να έχει, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε με το Video Assistant Referee. Και μαζί του, με τις “φωνές”, την γκρίνια, την καχυποψία. Καλή σεζόν…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This