Εμμανουήλ Καραλής: Η εντυπωσιακή προπόνηση του πρωταθλητή μας στην παραλία!

Άψογος αθλητής, άψογος άνθρωπος

Must Read

Πρωταθλητής, γίνεσαι. Δεν γεννιέσαι. Τρανταχτή απόδειξη, ο υπεραθλητής μας Εμμανουήλ Καραλής που έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη από την τιτάνια προσπάθεια του στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Και εκεί που κάποιος περίμενε ότι ο πρωταθλητής μας θα βρισκόταν σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί για να απολαμβάνει τις δάφνες του, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εντυπωσιακός και σεμνός, προπονείται με πάθος στην παραλία του τόπου καταγωγής του. Στα Λέτρινα, του Πύργου Ηλείας. Φυσικά και αποθεώνεται από τους παρευρισκόμενους που του εκφράζουν τον θαυμασμό τους σε κάθε του βήμα. Και ο ίδιος τους ανταποδίδει την αγάπη και την εκτίμηση με το απαράμιλλο ήθος του. Διότι ο Εμμανουήλ Καραλής είναι πραγματικός αθλητής με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Εκτός από την σκληρή προπόνηση που πραγματικά άφησε άφωνους όσους τον παρακολουθούσαν, κέρδισε τους πάντες με τον χαρακτήρα του.

Δικαιωματικά λοιπόν στην κορυφή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This