Χαλαρά ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Παναιτωλικό

Must Read

Με το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατσισλάβας αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν όσο χρειαζόταν κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης και κέρδισαν 2-1.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε στα ίσα τον δικέφαλο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολλή καλός.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 στο 27΄ του Παναιτωλικού με κεφαλιά του Σβιντέρσκι, ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη.

Διπλασίασε τα τέρματά του στο 76′ όταν ο Μίσιτς έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Κνετ προσπάθησε να διώξει, άλλα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά  στα δίχτυα.
Οι ομάδα του Αγρινίου μείωσε στο 92′ με σουτ του Ντάλσιο μέσα από την περιοχή και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Εσίτι, Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (78′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61′ Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67′ Άκπομ)

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Σανιά, Λουσέρο (75′ Τσιγκάρας), Ντάλσιο, Ρομάν (68′ Ντουάρτε), Φυτόπουλος (46′ Μιμίτο), Ντίας, Μπαϊροβιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This