ΑΕΚ-Ξάνθη 1-2 (τελικό)

Must Read

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0, με την ΑΕΚ να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 35′ λόγω αποβολής του Ζεράλντες με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δύσκολη βραδιά για τον προπονητής της Ενωσης Μιγκέλ Καρντόσο…

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο σκορ 0-1 με τον Αμορίμ στο 67. Από γύρισμα του Στάρτζεον, ο Μπαριέντος έκανε την προβολή, ο Μπάρκας απέκρουσε προσωρινά, αλλά ο Αμορίμ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά πέτυχε το γκολ.

Πέτυχε και δεύτερο γκολ η ακριτική ομάδα στο 78′ με τον Μπαριέντος, που πλάσαρε τον Μπάρκα από το ύψος του πέναλτι, μετά από μπαλιά του Ρενέλα.

Υπέροχη ασίστ του Μάνταλου στον Ολιβέιρα, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση και νίκησε τον Αμπάντ για το 1-2 στο 90′.
Ο Καρντόσο

Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Ο Καρντόσο, λίγο πριν πάει στη φυσούνα, μιλώντας στην κάμερα του Novasports, ανέφερε πως η αποβολή του Ζεράλδες στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στην ήττα της ομάδας του.

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι την αποβολή. Εκεί δυσκόλεψαν τα πράγματα. Είχαμε τον έλεγχο και μετά την αποβολή, με την Ξάνθη όμως σε δύο σουτ στο ματς να βάζει δύο γκολ. Παλέψαμε για το αποτέλεσμα ως το τελευταίο λεπτό. Μετά από ένα δύσκολο ματς την Πέμπτη παίξαμε 60 λεπτά με δέκα παίκτες και ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας», ανέφερε ο Καρντόσο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This