Ριέκα-ΠΑΟΚ 0-2: Άνετη πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League! (video)

Ελ Καντουρί και Μουργκ οι σκόρερ της ελληνικής ομάδας.

Must Read

Μπορεί το 1-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τη Ριέκα να προκάλεσε ένα «σφίξιμο» όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Κροατία έδειξε το πρόσωπο που θέλουν οι οπαδοί της: Σοβαρό και αποτελεσματικό. Έτσι με τη νίκη του με 2-0, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία, στους ομίλους του Europa Conference League.

Στο 11’ ο Ελ Καντουρί με προβολή σε ωραία πάσα του Σβαμπ, άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 79’ ο Σφιντέρσκι έστρωσε τη μπάλα στον ελεύθερο Μουργκ και αυτός με έξοχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2, σφραγίζοντας την πρόκριση για την ελληνική ομάδα, η οποία είχε και τρία δοκάρια.

Να σημειώσουμε απλά, ότι ο ΠΑΟΚ είχε μόλις έναν Έλληνα στη σύνθεσή του…

Οι συνθέσεις:

ΡΙΕΚΑ: Πρσκάλο, Τόμετσακ (80′ Μπούσνα), Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς (71′ Βούκσιτς), Βούκσεβιτς (46′ Τσερίν), Ισάχ, Πάβισιτς, Λεπινίτσα (46′ Σελάχι), Αμπέμ, Ντρμπιτς (84′ Ομπρεγκόν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (90+3 Αουγκούστο), Κούρτιτς (76′ Εσίτι), Καντουρί (67′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75′ Καγκάβα), Σβιντέρσκι

https://youtu.be/huENE_w7Iw4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This