Κωστένογλου και στο… βάθος Πογέτ για τον πάγκο της ΑΕΚ

Must Read

Ραγδαίες είναι ο εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα από την Ξάνθη χθες στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «τελείωσε» τον Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Τα ανοικτά μέτωπα είναι πλέον πολλά για την Ένωση.

Αρχικά, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός, που χαίρει εμπιστοσύνης του ισχυρού άνδρας της Ένωσης, κρίθηκε ο καταλληλότερος για να αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός. Μετά το παιχνίδι με τους Αρκάδες, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω εθνικών ομάδων και σε εκείνο το διάστημα αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός με τον οποία θα πάει ως το τέλος η Ένωση.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, καθώς μετά από μια επαναπροσέγγιση από πλευράς Ένωσης έχουν αναθερμανθεί οι σχέσεις τους. Θυμίζουμε πως ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε αποχωρήσει με άσχημο τρόπο τον Απρίλιο του 2016.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Καρντόσο, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This