Europa Conference League: Στα… μαλακά ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση των ομίλων!

Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν οι αντίπαλοι

Must Read

Στον έκτο όμιλο του Conference League βρέθηκε ο ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά στον δρόμο για τη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη από τη Δανία, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία και τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Με τη Σλόβαν υπάρχει προηγούμενο, εκτός από το πρόσφατο διπλό παιχνίδι της ομάδας αυτής με τον Ολυμπιακό, αφού ο ΠΑΟΚ την είχε αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια στο Europa League και γνώρισε τον αποκλεισμό, άρα τώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να πάρει «εκδίκηση» και να περάσει αυτή στην επόμενη φάση.

Στο μεταξύ, όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένη από την εμφάνιση και την πρόκριση μέσα στην Κροατία, αλλά ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί (θλάση) είναι αλήθεια ότι στενοχώρησε ιδιαίτερα τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που ποντάρει πολλά στις οργανωτικές (και εκτελεστικές) ικανότητες του Μαροκινού, τον οποίο τώρα χάνει για περίπου ένα μήνα.

Η αποστολή επέστρεψε ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη και η δράση θα αρχίσει με Τσούμπα Ακπομ και Σίντκλεϊ Φερέιρα, που ήδη έχουν υπογράψει και θα ενταχθούν στην ομάδα, ενώ ήρθε χθες ο Ρουμάνος εξτρέμ Μίτριτσα, που αποτελεί επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Ιβάν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Κροατία κόντρα στη Ριέκα.

Οι δύο άντρες μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον ισχυρό άντρα του «Δικεφάλου» να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την πρόκριση, μοιράζοντας συγχαρητήρια τόσο στον Ρουμάνο προπονητή όσο και στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». Από τη συζήτησή τους δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τους δύο άντρες να συζητούν για τις τελευταίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, μια και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This