Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ

Το αξέχαστο βίντεο όπου ο φιλέλληνας Ζακ Ρογκ ευχαριστούσε την Ελλάδα!

Must Read

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Βέλγος γιατρός (ορθοπεδικός) ήταν ο όγδοος πρόεδρος της ΔΟΕ αναλαμβάνοντας καθήκοντα το 2001 και έμεινε στον προεδρικό θώκο μέχρι το 2013. Επί της προεδρίας Ρογκ στην ΔΟΕ έγιναν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ο Ζακ Ρογκ υπήρξε αθλητής του ράγκμπι και της κωπηλασίας και μάλιστα είχε λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα το 1968, το 1972 και το 1976.

«Η ΔΟΕ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη ότι ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής, Ζακ Ρογκ πέθανε σε ηλικία 79 ετών», ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter η διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This