O Τσιτσιπάς τα… πήρε στο κρανίο με διαιτητή: Μάλλον είσαι Γάλλος!

Must Read

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του US Open, καθώς επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του αγώνα, που δεν τον άφησε να αλλάξει…

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στο τέταρτο σετ και τον Ρούμπλεφ να προηγείται με 5-3 games, ο Τσιτσιπάς ζήτησε να αλλάξει, ωστόσο ο διαιτητής δεν του το επέτρεψε.

Τότε, ο Έλληνας τενίστας, απευθυνόμενος στον διαιτητή, φώναξε: «Δε με νοιάζει, κάνε ότι θες, είσαι ο χειρότερος. Για κάποιο λόγο έχεις κάτι απέναντι μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι! Δώσε μου warning, δε με νοιάζει».

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου ο Τσιτσιπάς έκανε λόγο για διαφορετική μεταχείριση από κάποιους διαιτητές, αναφέροντας μάλιστα και τον Mohamed Lahyani, ως παράδειγμα προς μίμηση, που δεν κάνει ποτέ πράγματα τέτοιου είδους.

«Μακάρι να ήταν όλοι οι διαιτητές σαν τον Mohamed Lahyani, επειδή πιστεύω πως είναι ο καλύτερος που υπάρχει στο άθλημα και χρειαζόμαστε περισσότερους σαν κι αυτόν στο τένις, επειδή είναι δίκαιος με όλους. Νιώθω πως κάποιοι διαιτητές έχουν τις προτιμήσεις τους όταν βρίσκονται στο γήπεδο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This