Φιλική ήττα της Εθνικής μας ομάδας στην Ελβετία με 2-1

Γιατί χαίρονται στην... ΑΕΚ

Must Read

Στο τελευταίο της τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε με 2-1 στη Βασιλεία από την Ελβετία.

Με κακές στιγμές στην άμυνα, αλλά και καλά διαστήματα μεσοεπιθετικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν άξιζε την ήττα. Ελπίζουμε ότι σε τέσσερις μέρες που θα γίνει στο Κόσοβο ο επίσημος αγώνας, η Ελλάδα να είναι και πιο σοβαρή και πιο τυχερή.

Αυτός που θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, είναι ο προπονητής της… ΑΕΚ, καθώς είδε το νέο απόκτημα της ομάδας του, τον Στίβεν Τσούμπερ να πετυχαίνει ένα γκολ και να δίνει μια ασίστ!

Μόλις στο 7’ ο Τσούμπερ με πλασέ μετά από σέντρα του Βίντμερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ελβετία, για να έρθει στο 34΄ο Παυλίδης και με προβολή στην πάσα του Μπακασέτα, να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Από λάθος στο χώρο του κέντρου στο 51’ ο Τσούμπερ «σημάδεψε» τον Βάργκας κι εκείνος διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους, μιας και στο 62’ ο Παυλίδης είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι του Κόμπελ.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Κόμερτ (46΄ Βάργκας), Σκαρ, Ζέσιγκερ, Βίντμαρ (46΄ Γκαρσία), Σόου (46΄ Αεμπίσκερ), Ζακάρια, Ροντρίγεζ (46΄ Λοτόμπα), Φρέουλερ, Ζούμπερ (64΄ Φάσναχτ), Σεφέροβιτς (69΄ Ζεκίρι)

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (46΄ Γιαννούλης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (64΄ Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος (78΄ Σάλιακας), Κούτρης, Μπουχαλάκης (46΄ Σιώπης), Ζέκα, Μπακασέτας (64΄ Μάνταλος), Βρουσάι, Παυλίδης (69΄ Δουβίκας)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This