Ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ!

Στην απόφασή του αυτή φέρεται να τον οδήγησε το «εχθρικό κλίμα» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Must Read

Νέα αναταραχή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το πρωί ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί και ενημέρωσε τους συμβούλους της ΕΠΟ για την απόφασή του να παραιτηθεί. Στη συνέχεια είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει για την απόφασή του και τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του Euro 2004, φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του στην Ομοσπονδία, λόγω του «εχθρικού κλίματος» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό, την ώρα που άπαντες περίμεναν τις εξελίξεις στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, με τον (προπονητή) Τζον Φαν’τ Σιπ να βρίσκεται στο «στόχαστρο», μετά τα πρόσφατα απανωτά «ατυχή» αποτελέσματα που αναμένεται να οδηγήσουν στον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο -τέως, πλέον- πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πρόκειται να παραμείνει στην Αθήνα, ούτε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του, μέσω γραπτής δήλωσης.

Άντεξε μόλις 165 μέρες

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έμεινε στο συγκεκριμένο πόστο μόλις 165 μέρες (από τις 27 Μαρτίου 2021), μετά την απόφαση της κυβέρνησης να τον επιλέξει ως πρόσωπο κοινής αποδοχής, πήρε την συγκεκριμένη απόφαση για λόγους αρχής και ηθικής και δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση του Άρη και της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Ο ίδιος, μάλιστα, θεωρεί πως αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε, με την ολιστική μελέτη.

Κατά τους πέντε μήνες που βρίσκεται στην προεδρία, όμως, αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί να διοικήσει, έτσι, τουλάχιστον, όπως τα είχε εκείνος στο μυαλό του και βάσει των όσων είχαν δεσμευτεί απέναντι του οι «Big4».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This