Τζάμπα η τεστοστερόνη κύριε Ζαγοράκη

Δειλός και άβουλος

Must Read

Χθες ανακοινώθηκε η παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, σήμερα, ο ίδιος υποτίθεται θα εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους αυτής του της απόφασης.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας επιδόθηκε σε ρεσιτάλ αερολογίας κάνοντας λόγο, για «τοξικό κλίμα» και «απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου», τα οποία υποτίθεται δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το έργο του.

Κοινώς, ο Ζαγοράκης σήμερα διέγραψε την ιστορία του και τις επιτυχίες του, κατακρημνίζοντάς τον εαυτό του από την κορυφή που τον είχαν τοποθετήσει οι Έλληνες. Διότι, ο πολλά βαρύς Ζαγοράκης με την αυξημένη τεστοστερόνη, αποδείχτηκε ένας ακόμα άβουλος, άτολμος και αεριτζής.

Διότι, όταν κάνεις λόγο για τοξικό κλίμα, χωρίς να αποκαλύπτεις τι έχει συμβεί και σε οδήγησε στην παραίτηση σου, τότε δεν αξίζεις για τίποτα. Εάν δεν αποκαλύπτεις για ποιο λόγο σε κάλεσε ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στο Μαξίμου λίγο πριν ανακοινώσεις την παραίτηση σου, απαξιώνεις τον ελληνικό λαό.

Τζάμπα η τεστοστερόνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This