Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός για τον «σοφό» του ευρωπαϊκού μπάσκετ (video)

Το «παρών» έδωσαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με τον Βασίλη Σπανούλη, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό

Must Read

Σπαρακτικές στιγμές στη Σερβία για το «τελευταίο αντίο» στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, έναν σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή, ο οποίος υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό το μπάσκετ, δείχνοντας το δρόμο σε αμέτρητους παίκτες και προπονητές που έμαθαν τόσα πολλά δίπλα του.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο Βελιγράδι για την κηδεία του «Ντούντα», ανάμεσά τους και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Ζάρκο Πάσπαλι, Γιούρι Ζντοβτς, Βλάντε Ντίβατς και Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, οι οποίοι κουβάλησαν το φέρετρο του θρύλου της προπονητικής που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Όλοι όσοι «δέθηκαν» μαζί του, έδωσαν το «παρών» για να τον αποχαιρετήσουν ως την τελευταία του κατοικία, μεταξύ των οποίων οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και Γιώργος, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, τη μοναδική, δηλαδή, ομάδα την οποία ο πολυνίκης «δάσκαλος» του μπάσκετ δέχτηκε να καθοδηγήσει σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Από ελληνικής πλευράς στο Βελιγράδι βρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Λεπενιώτης, αλλά και ο Αθλητικός Διευθυντής Χρήστος Μπαφές.

πηγή φωτό: olympiacosbc.gr
  • Δείτε πλάνα από την κηδεία του «Ντούντα»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This