Europa Conference League: Χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, έμεινε στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Must Read

Έπαιζε στην έδρα του με μια κατώτερη ομάδα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του στους ομίλους του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε 1-1 στην Σλόβαν Μπρατισλάβας παρότι προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε μόλις έξι λεπτά αργότερα.

Ο Τσούμπα Άκπομ στο 9’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Σλοβάκων, αλλά ο Γκριν στο 15’ απάντησε, με την ισοπαλία να παραμένει ως το φινάλε του αγώνα.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει πλέον 4 βαθμούς σε δύο αγώνες στον 6ο όμιλο, με την Κοπεγχάγη να ηγείται με 6 και να είναι η επόμενη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας σε δύο σερί ματς (στη Δανία 21/10 το πρώτο), που ουσιαστικά θα κρίνουν και την πρωτιά του ομίλου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Σίντκλεϊ (69’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ (69’ Κούρτιτς), Εσίτι, Αουγκούστο (58’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (74’ Κωνσταντέλιας) και Ακπόμ (74’ Σφιντέρσκι)

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τσόβαν, Πάουσεκ, Μπόζικοφ, Κάσια, Μεντβέντεφ, Γκριν, Κανκάβα, Ντε Καμπς (33’ Άγκμπο), Ντράζιτς, Χέντι και Ντα Σίλβα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This