Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή, νικώντας 2-1 μέσα στην Κοπεγχάγη! (video)

Οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν 11 εναντίον 10 από το 10ο λεπτό, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα των Δανών

Must Read

Μια σπουδαία νίκη μέσα Κοπεγχάγη επί της ομώνυμης ομάδας πήρε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa Conference League, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου του με επτά βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κοπεγχάγη, την οποία υποδέχεται στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω μόλις από το 10ο λεπτό, μετά την αποβολή του τερματοφύλακα των Δανών επειδή έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής και χάρη στα γκολ των Σίντκλεϊ και Ζίβκοβιτς, κατόπιν εξαιρετικής εμφάνισης μέχρι το 70′.

Ο δανέζικος σύλλογος εκμεταλλεύτηκε, με τη σειρά του, το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς έριξαν ρυθμούς, προχωρώντας σε αλλαγές εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς μείωσε το σκορ στο 80′ με ένα τρομερό σουτ του Μπιέλ εκτός περιοχής. Μάλιστα, στο 87′ ο Πασχαλάκης χρειάστηκε να πραγματοποιήσει σωτήρια επέμβαση στην κεφαλιά του Λεράγκερ, για να κρατήσει το… τρίποντο της νίκης για την ομάδα του!

Τα γκολ: Σίντκλεϊ 19′, Ζίβκοβιτς 38′ – Μπιέλ 80′

Κοπεγχάγη: Γκράμπαρα, Άνκερσεν, Χοτσολάβα, Μποϊλέσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον, Λέραγκερ, Μπάλντουρσον, Μπιέλ, Βιντ, Μπέβινγκ (11′ Γιόνσον).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (73′ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα (83′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (73′ Αουγκούστο), Σβιντέρσκι (83′ Άκπομ).

  • Δείτε τα γκολ των Σίντκλεϊ και Ζίβκοβιτς:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This