Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στην Τούμπα

Ο αριθμός των συλληφθέντων ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς έχουν γίνει προσαγωγές και άλλων ατόμων

Must Read

Για 40 ολόκληρα λεπτά διακόπηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα, όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο, αντιδρώντας στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έχουν επιβεβαιωθεί τέσσερις συλλήψεις, οι οποίες έγιναν όλες μέσα στο γήπεδο, όπου οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» πέταξαν δεκάδες αντικείμενα, καπνογόνα και φωτοβολίδες, προτού εισβάλλουν στο τερέν, οδηγώντας στην παρατεταμένη διακοπή του αγώνα, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 92ο λεπτό.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του grtimes.gr, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε προσαγωγές και άλλων ατόμων, οπότε υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των συλληφθέντων να αυξηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This