Ρούμπεν Σεμέδο για την επίθεση: «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής για την επίθεση που δέχτηκε

Must Read

«Καταπέλτης» ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό όπου μίλησε για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και κατηγορεί ευθέως την ομάδα του Ολυμπιακού!

«Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό, έχω υποψίες ποιος το έκανε!», είπε ο αμυντικός της ομάδας του Πειραιά αναφερόμενος στους δράστες που τον ξυλοκόπησαν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είπε ότι μια εβδομάδα πριν είχε δεχτεί επίθεση από ανθρώπους της ασφάλειας του «ερυθρόλευκου» συλλόγου! «Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι η επίθεση που δέχθηκα μια εβδομάδα πριν από παράγοντα του κλαμπ κι έναν άνθρωπο ασφαλείας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό TSF είπε: «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…». Ερωτηθείς για το εάν είναι καλά στην υγεία του απάντησε: «Ναι, ναι δεδομένων των συνθηκών. Έφυγα από το νοσοκομείο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τρεις μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους. «Δεν με χτύπησαν στα πόδια, αλλά στον καρπό, στο κεφάλι και στον ώμο», είπε ο Σεμέδο.

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις υποψίες που έχει απάντησε: «Είναι λογικό. Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Αυτή την φορά (σ.σ. το βράδυ της Παρασκευής) ήταν μασκοφόροι και δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

«Δέχτηκα επίθεση και πριν από μια εβδομάδα»

«Συνέβη πριν από μια εβδομάδα, δεν ήταν τόσο βίαιη επίθεση. Ήρθαν ένας παράγοντας του συλλόγου, ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον διότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα», είπε αναφερόμενος στο περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας.

https://twitter.com/HugoFil39965943/status/1482418906434351114?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1482418906434351114%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F922367_bomba-semedo-me-apeilisan-prin-mia-ebdomada-apo-ton-olympiako-eho-ypopsies-poios

Διαβάστε επίσης: Ξυλοφόρτωσαν τον Σεμέδο έξω από το σπίτι του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This