Παρελθόν από τον Άγιαξ πρώην σταρ του ποδοσφαίρου επειδή παρενοχλούσε σεξουαλικά υπαλλήλους!

«Φουρτούνες» για τον Μαρκ Όφερμαρς

Must Read

Ο Μαρκ Όφερμαρς, διευθυντής ποδοσφαιρικών υποθέσεων του Άγιαξ, αποχωρεί από τον σύλλογο με άμεση ισχύ αφού οι πρωταθλητές Ολλανδίας δήλωσαν ότι έστειλε μια «σειρά ακατάλληλων μηνυμάτων σε πολλές συναδέλφους του υπαλλήλους».

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε ότι ο Όφερμαρς πήρε την απόφαση να παραιτηθεί (σ.σ. με αρκετή… βοήθεια από τη διοίκηση) μετά από συνομιλίες που είχε τις τελευταίες ημέρες με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και τον διευθύνοντα σύμβουλο Έντβιν φαν ντερ Σαρ.

Ο Ολλανδός πρώην άσος της Άρσεναλ, της Μπαρτσελόνα και του Άγιαξ (κατέκτησε και ένα Champions League) και 86 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα τη χώρας του, δήλωσε για το θέμα:

«Ντρέπομαι. Την περασμένη εβδομάδα ήρθα αντιμέτωπος με αναφορές για τη συμπεριφορά μου. Και πώς αυτό επηρέασε άλλους. Δυστυχώς, δεν κατάλαβα ότι ξεπερνούσα τα όρια με αυτό, αλλά αυτό μου έγινε σαφές τις τελευταίες μέρες. Ξαφνικά ένιωσα τεράστια πίεση. Ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα για κάποιον στη θέση μου αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Τώρα το βλέπω και αυτό. Αλλά είναι πολύ αργά. Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να φύγω από τον Άγιαξ. Αυτό έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική μου κατάσταση. Γι’ αυτό ζητώ από όλους να με αφήσουν ήσυχους εμένα και την οικογένειά μου».

Ο Όφερμαρς είχε τον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαιρικών υποθέσεων για σχεδόν 10 χρόνια και πρόσφατα είχε επεκταθεί το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σαιζόν 2025/26.

Ο Leen Meijaard, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Άγιαξ, δήλωσε: «Ο Μαρκ είναι ίσως ο καλύτερος διευθυντής ποδοσφαίρου που είχε ο Άγιαξ. Αναβαθμίσαμε και επεκτείναμε το συμβόλαιό του για κάποιο λόγο. Αλλά δυστυχώς, ξεπέρασε τα όρια, οπότε το να συνεχίσει ως διευθυντής δεν ήταν επιλογή, όπως αναγνώρισε ο ίδιος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This