Λίβερπουλ: Το πρώτο…

Must Read

Τι όνειρο να είχε δει ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ; Στο 120′ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης αντικατέστησε τον βασικό του του τερματοφύλακα Μεντί με τον Κεπά ως εξπέρ στις επεμβάσεις πέναλτι! Ε, λοιπόν δεν έπιασε κανένα από τα 11 που χτύπησαν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ. Και για να ολοκληρώσει την… καταστροφική έμπνευση του προπονητή του έχασε και το καθοριστικό, ενδέκατο, στέλνοντας την μπάλα κάπου στο… διάστημα!

Η Λίβερπουλ τον καταχάρηκε αυτόν τον τίτλο, το πρώτο από τους τρεις που διεκδικεί (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ). Είναι σε φόρμα και δεν πτοείται από τις απουσίες είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω covid-19, βασικών, αλλά όπως αποδεικνύεται, όχι αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών.

Το ματς στα 120 τελείωσε χωρίς γκολ, αν και δύο φορές που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, επενέβη το VAR, για να μη διαταραχτεί η ισορροπία του 0-0 σε 90λεπτο και παράταση.

Η σειρά των πέναλτι

Μίλνερ. Γκολ. 1-0 η Λίβερπουλ
Μάρκος Αλόνσο. Γκολ. 1-1 η Τσέλσι
Φαμπίνιο. Γκολ. 2-1 η Λίβερπουλ
Λουκάκου. Γκολ. 2-2 η Τσέλσι
Φαν Ντάικ. Γκολ. 3-2 η Λίβερπουλ
Χάβερτς. Γκολ. 3-3 η Τσέλσι
Αλεξάντερ-Αρνολντ. Γκολ. 4-3 η Λίβερπουλ
Ρις Τζέιμς. Γκολ. 4-4 η Τσέλσι
Σαλάχ. Γκολ. 5-4 η Λίβερπουλ
Ζορζίνιο. Γκολ. 5-5 η Τσέλσι
Ντιόγκο Ζότα. Γκολ. 6-5 η Λίβερπουλ
Ρούντιγκερ. Γκολ. 6-6 η Τσέλσι
Οριγκί. Γκολ. 7-6 η Λίβερπουλ
Καντέ. Γκολ. 7-7 η Τσέλσι
Ρόμπερτσον. Γκολ. 8-7 η Λίβερπουλ
Βέρνερ. Γκολ. 8-8 η Τσέλσι
Ελιοτ. Γκολ. 9-8 η Λίβερπουλ
Τιάγκο Σίλβα. Γκολ. 9-9 η Τσέλσι
Κονατέ. Γκολ. 10-9 η Λίβερπουλ
Τσαλόμπα. Γκολ. 10-10 η Τσέλσι
Κέλεχερ. Γκολ. 11-10 η Λίβερπουλ
Κέπα. Αουτ.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί (119′ Κέπα), Αθπιλικουέτα (57′ Τζέιμς), Τσαλόμπα, Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Κόβασιτς (106′ Ζορζίνιο), Μάουντ (74′ Λουκάκου), Πούλισικ (74′ Βέρνερ), Χάβερτς.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ (91′ Κονατέ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά (80′ Μίλνερ), Χέντερσον (80′ Ελιοτ), Μανέ (80′ Ζότα), Σαλάχ, Ντίας (97′ Οριγκί).

* Ο Κώστας Τσιμίκας δεν αγωνίστηκε, αλλά πήρε το μετάλλιο καθώς ήταν στην 20άδα. Έγινε ο δεύτερος Έλληνας που κερδίζει Λιγκ Καπ στην Αγγλία. Μάλιστα ο Θοδωρής Ζαγοράκης ίδια μέρα (27/2) είχε κερδίσει το ίδιο τρόπαιο με τη φανέλά Λέστερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This