Το βίντεο της ΕΠΟ με την πρώτη μέρα στη δουλειά της νέας Εθνικής Ελλάδος

Must Read

Ο Γκοτστάβο Πογιέτ έπιασε και επίσημα δουλειά. Τη Δευτέρα είχε στον Άγιο Κοσμά την πρώτη συνάντηση με τους 25 διεθνείς που επίλεξε για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με Ρουμανία (25/3) και Μαυροβούνιο (28/3).

Με την ευκαιρία η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με την πρώτη προπόνηση της εθνικής

Ο νέος τεχνικός μίλησε και για το μέλλον στην ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχαμε δουλειά γραφείου, αλλά πάντα είναι καλό να βρίσκονται στο γήπεδο οι παίκτες. Τώρα ως προς τα φιλικά, θέλω να δω τα παιδιά πώς θα είναι. Όχι 40-50% αλλά να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τα παιχνίδια για να δει τους παίκτες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων: « Ναι, θέλουμε να κάνουμε δύο πράγματα. Πρώτα να δω τον τρόπο παιχνιδιού των παιδιών και στη συνέχεια να κερδίσουμε τα παιχνίδια, δεν πάμε απλά για να τα παίξουμε, θέλουμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή».

Για τα προβλήματα που είχε στις πρώτες του κλήσεις: «Έχω εμπειρία στην προπονητική. Υπάρχουν πάντα προβλήματα. Από τα πράγματα που έμαθα, είναι να επικεντρώνομαι στους παίκτες που έχω μαζί μου, οπότε θα δουλέψω με αυτούς».

Για τα νέα παιδιά που κάλεσε στην Εθνική: «Μελετήσαμε μια μεγάλη λίστα με παίκτες, πάνω από 45 παίκτες. Επιλέξαμε τους παίκτες με συγκεκριμένη κριτήρια. Ο Λύρατζης έκανε καλό παιχνίδι με την ομάδα του χθες (σ.σ. κόντρα στην ΑΕΚ), έπαιζε στην Κ21. Ήταν μικρό το κενό και τον καλέσαμε μαζί μας».

Για τον τρόπο που θέλει να παίζουν οι παίκτες του: «Δεν θα σας δω όσες πληροφορίες θέλετε. Δεν θέλουμε οι αντίπαλοί μας να ξέρουν τα πλάνα μας. Θέλω να υπάρχει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης, να φτάνει η μπάλα στους επιθετικούς. Λίγη υπομονή και θα τα μάθετε όλα σε λίγες ημέρες».

Για το αν θα προχωρήσει σε δοκιμές: «Οπωσδήποτε θα δοκιμάσουμε πράγματα, θα σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και την ουσία. Θέλουμε να έχουμε πάθος και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Λευτέρης Λύρατζης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας αρχίζουν τον Ιούνιο για τη «Λίγκα των Εθνών». Αγωνίζεται στις 2 του μήνα στο Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία, στις 5 στο Κόσοβο και στις 9/6 δίνει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την Κύπρο ή την Εσθονία (εκκρεμεί ο μεταξύ τους αγώνας)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This