ΣΟΚ: Αθλήτρια του χάντμπολ αποκάλυψε ότι ο πατριός της την άφησε χωρίς φαγητό και ζούσε με σκυλοτροφές!

Must Read

Ο πρόσφατος πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία έγινε αιτία να αναζητήσουν οι δημοσιογράφοι αθλητές από τις δύο χώρες για να αφηγηθούν τις ιστορίες, τις δικές τους, αλλά και των ανθρώπων τους Στην περίπτωση της Ουκρανής Γιαροσλάβα Μπουρλασένκο η είδηση δεν βρισκόταν στο σήμερα, αλλά στο… χθες, στα παιδικά της χρόνια.

Η 29χρονη, σήμερα, αθλήτρια του χάντμπολ και μέλος της εθνικής, αγωνίζεται στη Ρουμανία στην ομάδα Μινάουρ της πόλης Μπάιρα Μάρε.Η ιδιαιτερότητα της πόλης είναι ότι βρίσκεται στα βορειοδυτικά της χώρας, μόλις 50 χιλιόμετρα από τα Ουκρανικά σύνορα, 70 από τα Ουγγρικά και 600 από την πρωτεύουσα Βουκουρέστι. Ο πόλεμος δεν είναι απλά κοντά, αλλά… δίπλα.

Όμως η Γιαροσλάβα αφηγήθηκε τον δικό της… πόλεμο όταν ήταν παιδί.

Ζούσε με τη γιαγιά της ευτυχισμένη. Μέχρι που πέθανε και την πήρε η μητέρα της που είχε παντρευτεί ξανά. Η συνέχεια την αφηγείται η ίδια:

«Πέρασα πολύ χαρούμενα παιδικά χρόνια μέχρι που πέθανε η γιαγιά μου. Χάρη σε αυτήν ήμουν πολύ δραστήρια και είχα τους καλύτερους βαθμούς. Στο σχολείο ήμουν ένα λαμπρό κορίτσι .Όταν πέθανε η γιαγιά μου, έμεινα με τη μητέρα μου, τον άντρα της και δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέρφια.Η μητέρα μου δούλευε κάθε μέρα και δεν με πρόσεχε πολύ. Ο άντρας της μητέρας μου δεν με τάιζε. Ήταν έγκυος στην αδερφή μου, πήγε στο μαιευτήριο και έμεινα σπίτι μαζί του και δύο μικρότερα αδέρφια Με έβαζε να τα μαγειρέψω σκυλοτροφές τις οποίες έπρεπε να φάμε!. Δεν είχαμε τίποτε άλλο Δεν άντεξα, έφυγα από το σπίτι στα 13 μου. Πέρασα τέσσερα χρόνια στο αθλητικό γυμνάσιο, ήμουν από τους καλύτερες παίκτριες, μετά μεταγράφηκα στο Πανεπιστήμιο Ποντάτκοβα.Η μητέρα μου με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι είχε προβλήματα με τον άντρα της. Μέχρι τα 23-24 τους μάλωνα στο τηλέφωνο για τους καυγάδες τους. Με καλούσαν περισσότερο όταν χρειάζονταν χρήματα. Αυτό με στεναχώρησε, γι’ αυτό τους μιλούσα λιγότερο συχνά, αλλά τώρα που ξεκίνησε ο πόλεμος, συνειδητοποιώ ότι όλες οι αρνητικές καταστάσεις που είχα μαζί τους δεν έχουν πια σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να μείνουν ζωντανοί

Σε μια από τις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες με τη μητέρα της η Γιαροσλάβα άκουσε μια έκρηξη βόμβας:

«Ο θόρυβος ήταν τρομερός. Σοκ. Χρειάζομαι ΟΥΚΡΑΝΙΚΟχρόνο για να ξεπεράσω τα όσα μου συμβαίνουν αυτή τη στιγμή».

Ο σύζυγός της εργάζεται στο Κιργιστάν. Η σχέση τους περνά κρίση. «Το πιθανότερο είναι να χωρίσουμε» λέει.

«Παίζω και μου έρχονται δάκρυα στα μάτια με όλα αυτά που συμβαίνουν…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This