Έμεινε στο… Βουκουρέστι η Εθνική! Έχασε 1-0 από το Μαυροβούνιο

Must Read

Τα φιλικά ματς είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα. Ο κανόνας ίσχυσε και στο ματς της Εθνικής Ελλάδας στην Ποντγκόριτσα. Το Μαυροβούνιο νίκησε με 1-0 μια Ελλάδα που θυμήθηκε το… κακό της παρελθόν. Χωρίς πρωτοβουλίες, με εύκολα λάθη στην άμυνα.

Οι διεθνείς αφυπνίστηκαν μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν δημιούργησαν φάσεις, αλλά, τότε, αντίπαλός τους ήταν και ο χρόνος.

Οι γηπεδούχοι που είχαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες και μια ισοπαλία) με τελευταία την πιο αδύναμη ευρωπαϊκή ομάδα, το Γιβραλτάρ (3-0) είχαν περισσότερη διάθεση για ποδόσφαιρο.

Δημιούργησαν ευκαιρίες και έφθασαν στο γκολ στο 60′ όταν η κάθετη μπαλιά στον Όσμαϊτς «έκοψε» στα δύο την ελληνική ομάδα, βρέθηκε σε θέση βολής και σκόραρε (1-0).

Η Ελλάδα είχε μια ουσιαστική ευκαιρία στις καθυστερήσεις όταν ο Πέλκας έστειλε την μπάλα άουτ.

Αν η ήττα δείξει τις αδυναμίες της εθνικής έχει καλώς. Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος πιέζει οι διεθνείς θα βρεθούν και πάλι μαζί στις αρχές Ιουνίου όταν θα αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες για τη «Λίγκα των Εθνών». Μας περιμένουν οι μισοί αγώνες της διοργάνωσης, τρεις, σε ένα, μόλις, δεκαήμερο.

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62′ Σίπσιτς), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Ραίκοβιτς (90+2′ Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (81′ Γιάντσιτς), Μάρουσιτς, Όσμαζιτς (81′ Ράκονιτς), Γιόβετιτς (46′ Ράκοβιτς), Κρστόβιτς (62′ Τζούρτζεβιτς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (61′ Χατζηγιοβάνης), Μπουχαλάκης (75′ Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61′ Μάνταλος), Πέλκας, Παυλίδης (61′ Γιακουμάκης).

Τι είπαν για το ματς…

Γκουστάβο Πογιέτ (προπονητής Εθνικής Ελλάδας): «Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, ανταγωνιστικό για να προετοιμαστούμε για ό,τι έρχεται στο μέλλον. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα . Είναι καλό παιχνίδι για εμένα.Η ομάδα του Μαυροβουνίου κατάφερε να κάνει δικό της παιχνίδι, ήταν συμπαγής, είχαν γρήγορες μεταβάσεις. Δεν ήταν άνετα λόγω της κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες, δεν ήταν 50-50 οι φάσεις για εμάς. Στις κινήσεις των παικτών θα έπρεπε να έχουμε δουλέψει περισσότερα. Έμαθα πολλά ως προπονητής και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μάλλον απέναντι σε αντίστοιχους δυνατούς αντιπάλους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This