«Χτίζει» εξοχικό στο Μονακό ο Τσιτσιπάς αξίας… 836.355 ευρώ!

Must Read

Στο Μονακό στήνει… εξοχικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Κερδίζοντας για δεύτερη χρονιά τον τίτλο δικαιούται να χριστεί «επίτιμος δημότης»! Ενώ όλοι οι πλούσιοι βλέπουν αυτό τον βράχο στις γαλλικές ακτές σαν φορολογικό παράδεισο, ο Στέφανος εκεί βρίσκει τον δικό του… τενιστικό. Με τις επιτυχίες του στο τουρνουά παίρνει θάρρος για τη συνέχεια.

Τη νίκη, 2-0 σετ, επί του 22χρονου Αλεξάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα είναι σπουδαία. Το νο 46 στην παγκόσμια κατάταξη δεν έφθασε τυχαία στον τελικό που του έδωσε τη δυνατότητα από την επόμενη εβδομάδα να βρίσκεται στο νο 27. Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς, δούλεψε σκληρά για να φθάσει στον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά ο Στέφανος σε αυτό το τουρνουά έγινε και πάλι το φοβερό και τρομερό παιδί του αθλήματος.

Σοβαρός και αποφασιστικός δίκαια εισέπραξε τα 836.355ευρώ που είναι το έπαθλο για τον νικητή (436.720 ευρώ εισπράττει ο ηττημένος), αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκει ξανά τον εαυτό του.

Πιέστηκε στο πρώτο σετ, αλλά είχε σωστές αντιδράσεις. Έδειξε βελτιωμένος στο παιχνίδι στο φιλέ (τον ωφέλησαν οι αγώνες στο διπλό με τον αδελφό του Πέτρο) και, το βασικότερο, έλεγχε τα νεύρα του. Χρειάστηκε 31′ για να φθάσει στη νίκη με 6-3.

Πίεση είχε και στο δεύτερο. Προηγήθηκε 2-0 έμεινε πίσω 3-2, ισοφάρισε (3-3), έχασε και πάλι το προβάδισμα (3-4), ισοφάρισε και πέρασε μπροστά (4-5), για να γίνει θρίλερ το ματς και το σετ που έδειχνε να ελέγχει ο Τσιτσιπάς. Έκανε κάποια αβίαστα λάθη, θυμήθηκε, για λίγο, τον κακό εαυτό του, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πήρε το σττ (7-6 σε 56′) και τον αγώνα σε 87′!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This