Βαρύ πένθος για τον Ρονάλντο: Μηνύματα συμπαράστασης για την απώλειά του

Ο γιος του πέθανε λίγο μετά τη γέννα του!

Must Read

Δύσκολες στιγμές περνά ο Πορτογάλος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι στη γέννα της συντρόφου του, Χεορχίνα, το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, τονίζοντας ότι η γέννηση του κοριτσιού του, είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη για να βρουν τη δύναμη και να αντιμετωπίσουν το γεγονός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη σύντροφό του Τζορτζίνα, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη που παρείχαν, ενώ ζητάει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Η ανάρτηση του ζευγαριού

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση λόγω της βαθύτατης λύπης μας να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο – Χεορχίνα»

Η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, απάντησε στον γιο της με ένα λυπημένο emoji, ενώ η αδελφή του, Κάτια Αβέιρο, σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Ο Θεός να φροντίζει για όλα και να ενισχύει την πορεία σου όλο και περισσότερο… Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα της και το κοριτσάκι μας που είναι εδώ δυνατό και γεμάτο υγεία θα μας διδάσκει όλο και περισσότερα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία..»

Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο

Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος για τον χαμό του νεογέννητου γιου του.  Μετά την δυσάρεστη είδηση, ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γράφοντας «ο πόνος σου ειναι και δικός μας πόνος».

 

Τα συλλυπητήρια της Real Madrid

«H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της», αναφέρει η Ρεάλ στη σχετική ανακοίνωσή της, με τους Μαδριλένους να είναι συγκλονισμένοι με την απώλεια που βίωσε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

 

Το μήνυμα της Μάντσεστερ Σίτι

«Όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Τζορτζίνα», ήταν το μήνυμα της της Σίτι, με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας να ζητάει από τον «καπιτάνο» της να φανεί δυνατός και να βρει το κουράγιο να αντέξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε λίγο μετά τη γέννα το ένα από τα δίδυμα που περίμενε ο Ρονάλντο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This