«Κόκκινο ποτάμι» η Λίβερπουλ, 4-0 τη Γιουνάιτεντ

Must Read

Είναι ασταμάτητη! Αυτή η Λίβερπουλ προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση των στόχων της που είναι και οι τέσσερις τίτλοι που μπορεί να κερδίσει σε μια σεζόν. Έχοντας ήδη κερδίσει το Λιγκ Καπ, έχοντας προκριθεί από το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (3-2 τη Σίτι στο Γουέμπλεϊ) βάζει πλώρη και για το πρωτάθλημα (στο «+2» από τη Σίτι που έχει ματς λιγότερο) , ενώ βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!. Μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» δείχνει… ασταμάτητη.

Το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο το σκορ, αλλά και ο τρόπος που φθάνει στα γκολ. Σπάνιοι αυτοματισμοί και εντυπωσιακές συνεργασίες συνθέτουν μια ομάδα που λες ότι δεν έχει… αντίπαλο.

Στα θετικά και η… αφύπνιση του Σαλάχ. Είχε να σκοράρει εδώ και 7 αγώνες, αλλά γύρισε… καυτός στα γκολ με δύο τέρματα. Ήταν το 9ο στα 6 τελευταία ματς σε βάρος της Γιουνάιτεντ!

Όλα αυτά, όμως, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα με την ενέργεια των οπαδών της στο 7ο λεπτό κι ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν βρισκόταν στον αγώνα μετά τον θάνατο του ενός από τα δύο νεογέννητα παιδιά του.

Η Λίβερπουλ έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της να διεκδικήσει από τη Σίτι το πρωτάθλημα και να καλύψει τον βαθμό που την χωρίζει. Μόλις στο 5′ με τρεις μπαλιές άνοιξε την άμυνα της Γιουνάιτεντ. Ο Μανέ τροφοδότησε τον Σαλάχ., αυτός έστρωσε στον Ντίας και… 1-0.

Στο 22′ ο Μανέ έκανε απίστευτη μπαλιά στον Σαλάχ που βρήκε στόχο…. 2-0

Στο 68′ κι ενώ ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει ο Ντίας ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Μανέ και… 3-0.

Στο 85 ο Ζότα τροφοδότησε τον Σαλάχ που μόνος με τον Ντε Χέα έδωσε τη χαριστική βολή με το τέρταρτο γκολ της Λίβερπουλ και δεύτερο προσωπικό!

Η Γιουνάιτεντ ήταν άτυχη αφού μόλις στο 10′ έχασε τον Πογκμπά ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς κι αντικαταστάθηκε.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο (80′ Κειτά), Ντίας (70′ Ζότα), Μανέ, Σαλάχ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς (46′ Σάντσο), Μαγκουάιρ, Πογκμπά (10′ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ, Φερνάντες, Νταλότ Γουάν Μπισάκα, Μάτιτς, Ελάνγκα (84′ Χανιμπάλ Μεζμπρί).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This